Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Külső fülgyulladás mikor gyógyul?

Külső fülgyulladás mikor gyógyul?

Figyelt kérdés
Kedden kezdődött fülfájásom és füldugulásom, szerdán kitisztították, raktak bele gézcsíkot, ezt pénteken vettem ki. Mivel iszonyatosan fájt, és teljesen el volt dugulva, visszamentem. Megint kitisztították,de már váladékozott is. Kaptam bele megint gézcsíkot, és írtak fel antibiotikumot, a doki nem értette miért nem javult. Szerinte ennyi idő alatt már meg kellett volna gyógyulnia. Vasárnap kellett kivennem a gézcsíkot, nulla javulás, sőt most már érezhetően folyik is időnként a genny belőle, és az egész a fejem féloldala fáj, rágni, harapni is alig tudok. A fájdalom fokozódik, sima fájdalomcsillapító sem mulasztja el teljesen. Kedden reggel kell visszamennem a dokihoz, de nagyon félek, hogy valami komolyabb baja van, vagy, hogy nem megfelelően kezeli. Nem kéne javulni már ennek? Most így, hogy napokig pang benne a gennyes váladék, ez nem fog romlani? Mit tudok vele itthon csinálni, amivel gyógyíthatnám? A héten van már csak doki, utána megáll azbélet, de félek ez addig nem javul. Tényleg 1-2 nap alatt rendbe kellett volna jönnie, mennyi idő alatt gyógyul az ilyen?

2023. dec. 17. 20:38
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Kedves 17es!

Sokszor visz be a mentő fülfájással embereket? Ez gyakori? Immunológus a megyében sincs, nemhogy a legközelebbi kórházban, vagy rendelőintézetben. Szívesen elmegyek hozzá, de az egy leányálom, hogy holnap fogad is. Magánban sincs hely másnapra.

Senki nem írta, hogy nem akarok visszamenni, időpontom van, arra vissza is megyek. A kérdés pedig arra irányult, hogy én tudom e valamivel otthon segíteni a gyógyulást, és az kb mennyi idő.

2023. dec. 19. 06:38
 22/24 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta? Mint mondtak a kontrollvizsgálaton?
2023. dec. 21. 01:21
 23/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kérdést!

Sokkal jobban. Kaptam a biztonság kedvéért még egy kötést, kitisztították,de azt mondták, hogy egyébként normális, gyógyult minden.

2023. dec. 22. 03:13
 24/24 A kérdező kommentje:
És addig us tartott, továbbra is el van dugulva,néga feszít, tompán hallok rá. Ma a fül orr gége nem fogadott, mert ez nem akut, holnap reggel kérhetek időpontot januárra.
2023. dec. 27. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!