Mi okozhatja szúró hasító fájdalom a bal oldalon?
Egy pár napja elkezdtem köhögni ,és tegnapelőtt elkezdett a köhögésnél a bal oldalamba nagyon szúró hasító fájdalom keletkezni ,leginkább akkor jön elő ha köhögök ,de fájdalommal jár például a bizonyos testmozgás is, voltam orvosnál antibiotikumot írt fel a köhögésre ,de most jobban aggódom a bal oldalomban lévő hasító szúró fájdalom miatt, próbáltam bevenni fájdalomcsillapítót izomlazítót de eddig semmi nem használt. Egész este nem tudtam aludni a fájdalomtól ,úgyhogy az egész odáig torkollott ,hogy kénytelen voltam mentőt hívni ,de csak egy fájdalomcsillapító injekciót kaptam.
valakinek hasonló tapasztalata megfázásos köhögésnél hogy a bal oldalába is hasítószúró fájdalom keletkezett
Baloldalon kismedencei gyulladás, lágyéksérv, vagy vesekő fáj.
Bár ha injekciót kaptál, azt medence gyulladásra adják.
Az mentős nem mondott semmit?
A mentős többet nem fog tudni ezzel kezdeni, minthogy a fájdalmadat csillapítja hiszen nincsenek eszközei a pontos diagnózis felállításához és annak kezeléséhez.
Gondolom beszállítottak a sürgire, ott kellett volna részletesen kivizsgáljanak. Mit mondtak? Vagy otthonodban hagytak?
Ismerősök tapasztalatai alapján vesekőre tippelnék, de ezt így láthatlanban..
Furcsa, hogy bementél és semmilyen vizsgálat nem volt.
Ez durva, hogy képesek voltak a kollégák otthon hagyni. Ha én megyek ki hozzád akkor biztos beviszlek.
Az mêg durvább, hogy semmi kivizsgálást nem csinálnak. Szomorú.
Én azt tanácsolom, hogy ezzel mindenképp indulj el valahova, főleg ha már terjed is tovább mert lehet akár a tüdőről, a szívről oda sugárzó fájdalom is de egy hasnyálmirigy gyulladás vagy vesekövesség sem vicc. Ha nem tudsz bemenni hívj nyugodtan mentőt megint aztán el se gyere amíg nem vizsgálnak ki és negatív leletekkel alá nem tudják támasztani, hogy semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!