Mi lehet a hosszan tartó szorulás oka/hogyan lehetne enyhíteni?
Figyelt kérdés
Már kb. 3 éve fennálló probléma, jártam több orvosnál, nem oldódott meg a probléma. Egy két hónapig javult a dolog,de az elmúlt 2 hétben megint rossz a helyzet. Nem távozik az, amit megeszem és szinte folyamatosan fel vagyok puffadva. Tavaly kiderült, hogy ételérzékenységem van tojásra és tejre.2023. dec. 12. 16:09
1/10 anonim válasza:
Só cukor liszt csökkentése , több alma narancs facsart citrom leve tea viz , szezon gyümölcsök .
2/10 anonim válasza:
5-6 darab aszalt szilva, meleg tej/víz/tea.
3/10 anonim válasza:
Eszel elég rostot? Napi kb 30 gramm kene. Melle napi minimum 2 liter folyadek. Ha az egyik nem eleg az szorulast okoz. Ha bem eszel rendszeresen tk gabonakat meg huvelyeseket meg naoi kb fel kilo zoldseget akkor ezeket be kene vezetni
5/10 anonim válasza:
Mi okozza?
Sok csokit eszel, esetleg sok kakaót?
Nem mozogsz eleget?
Meg kellene találni a baj forrását.
6/10 anonim válasza:
Banánt fogyasztasz? Nekem az brutál szorulást okoz. Ezen kívül a zab,tápióka, bulgur, műzlik. Pedig ezek elvileg egészséges ételek.
Amitől viszont nagyon jól van az emésztésem: rizs,alma,őszibarack. Mostanában beiktattam napokat,hogy csak ezeket ettem és szuperül vagyok.
8/10 A kérdező kommentje:
Napok óta iszom hashajtó teákat, görcsöl tőle a hasam, de nem segít. Mindig is sok vizet ittam, minimum napi 3 liter vagy sima vizet vagy teát. Banánt nem ettem mostanában.
2023. dec. 14. 00:33
9/10 A kérdező kommentje:
Elmennék orvoshoz, de az elmúlt 2 évben se segítettek azon kívül, hogy általánosságokat puffogtattak. Ha valaki tudna Budapest környékén valami igazán lelkiismeretes szakembert ajánlani azt megköszönném. (Olyan orvost aki nem csak a pénzre hajt, hanem tényleg akar segíteni.)
2023. dec. 14. 00:39
10/10 anonim válasza:
Kezdj el mozogni aktívan, ez kihat a bélmozgásra, és az is aktív lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!