Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szívinfartus előjele ?

Szívinfartus előjele ?

Figyelt kérdés

Néha tompán,enyhén szúr a szívem,nem zavaro csak néha beszúr

Most jelenleg enyhe sziv fajdalmat erzek es a lapockába sugárzik ki. Már 20 perce hogy érzem

Nem az első eset máskor is tapasztaltam már,elmúlik aztan van hogy hetekig,honapokig semmit sem tapasztalok

Nem zavaro igazából. De azert ijesztő.

26/L

Kb 16 éves koromtól érzem

Egyszer voltam kardiologian ott annyit mondtak akkor tizen X évesen hogy szívzörej,de semmi komoly valoszinu majd kinovom

2023. dec. 12. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem előjele. Inkább valami izom/izület erdetű. Nincs tartáshibád? Persze a biztonság kedvéért menj el szìvuh-ra.

Hidd el, ha infarktus lenne, az nem mulik el honapokra, foleg 10 even at...

2023. dec. 12. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
van gerincferdületed?
2023. dec. 12. 13:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos gerincferdulesem van
2023. dec. 12. 13:17
 4/7 anonim ***** válasza:

A szívizominfarktus az akutan ês hirtelen jelentkezik. Azt éreznéd, hogy nyom-szorít es sugárzik szét a karba, nyakba, gyomorba. Emellett kisápadnál, verejtékeznél, a vérnyomásod vagy nagyon le vagy nagyon felugrana és halálfélelemmel is társul. Néha hányinger, hányás.

Ez amit leírtál nem az lesz, hanem valami más. Okozhatja stressz is akár ha stresszes vagy, illetve lehet izomeredetű is meg még ezeregy oka lehet. A lényeg, hogy ha komoly baj állna a háttérben, arra nem mondanád azt, hogy "nem zavaró".

2023. dec. 12. 14:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Stressz az van bőven

Egyedül egy izgő mozgó 2 éves gyerekkel 0-24be (semmi segítségem nincs)

2023. dec. 12. 16:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor simán okozhatja ezt kifáradás, stressz.

Mikor pici voltam anyát is elkísérték orvoshoz mert mellkasi fájdalma volt. Ugyanígy szúrt. Orvos EKG-n semmit nem talált. Aztán ugyanez volt, hogy egyedül nevelt engem, ráadásul rongy voltam. Emellett takarított, dolgozott, főzött. Nagyon sokszor ki volt merülve és mindig mellkasi fájdalom formájában jelentkezett nála ez a kimerülés.

2023. dec. 12. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Huszonéves nõk nem szoktak szívinfarktust kapni.
2023. dec. 13. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!