Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez a tenyeremen?

Mi lehet ez a tenyeremen?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve a jobb tenyeremen kialakult egy bőrkeményedés szerű valami ami lassan elkezdett terjedni de mára már valamivel kissebb lett.Ez a bőrkeményedés egyre vastagabb lett és szörnyen viszket.Minél jobban vakarom annál jobban viszket.Aztán a barkácsgépem tokmányába egy hengeralakú csiszolopapirt tettem és időnként azzal vékonyitom a bőrkeményedést.Igen ám,de sajnos repedések is megjelennek rajta mintha szikével vágtam volna bele.Ez lehet egy centis vagy kissebb az általam bőrrepedésnek nevezett seb.Ha nem vékonyitom a bőrkeményedést akkor ez a tünet jobban előjőn.El lennék vele mint ahogy eddig is de ez a viszketés már az agyamra megy.Pikkelysömörre gondoltam de nincsenek kis hójagocskák és nem hámlik.Orvoshóz nem szeretnék vele menni mert már nagyon elegem van belölük.Nálatok keresek választ és esetleg orvoslatot mivel tudnám kezelni és elviselhetőbbé tenni?Bennetek van minden reményem ezen a téren.
2023. dec. 10. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg próbáld körfűrésszel, csukló magasságában, és akkor tuti elmúlik.
2023. dec. 10. 20:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Már több,mint 1 éve nem sikerült bőrgyógyászhoz elmenni?
2023. dec. 10. 20:44
 3/4 A kérdező kommentje:

1 # Kösz de nem követem el azt a gyalázatot amit te tettél magaddal.A körfűrész egyébként sem az esetem :-D

2 # Mint emlitettem a kérdésemben elegem van az orvosokból.

2023. dec. 10. 21:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Van online orvos is. Lefotózod,beküldöd.
2023. dec. 10. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!