Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Speedtől tényleg beteg leszek...

Speedtől tényleg beteg leszek egy idő múlva?

Figyelt kérdés

26 éves férfi vagyok. Hetente 2-3 alkalommal hétvégén szoktunk a haverokkal.

Nincsen szívproblémám. Ez mennyire káros a későbbiekben?

Szívrohamot kaphatok majd egyszer vagy más bajom lesz?

2023. dec. 6. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd abba minél előbb, akkor nem lesz gond.
2023. dec. 6. 12:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Heti 2-3? Kuvva sok...
2023. dec. 6. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Én 4 évig átlag minden második hétvégén szedtem ecstasy-t vagy mdma-t. Ha jól tudom, ekibe tesznek speed-et is. 1 év után kb. két év leforgása alatt jó pár különböző bajom kialakult. Egy jó ideig nem tudtam, hogy a drogok miatt, meg hogy össze vannak kötve. Érzékeny lett kissé a látásom, a fejbőröm érzékeny lett/fájt, sok hajam kezdett el kihullani, rosacea meg pszoriázisz bőrproblémám lett az arcomon, nagyon alacsony lett az energiaszintem, télen nyáron folyamatosan folyt az orrom, meg a legrosszabb, egy enyhébb szociális szorongásom alakult ki. Ezelőtt soha nem volt semmilyen mentális bajom, meg emberek közt is nagyon jól megvoltam. De a szociális szorongás eléggé elcseszte a szociális életem.

Beletartott mire rájöttem, hogy ezek mind össze vannak kötve. Hallottam egy podcastban, hogy minden fizikai meg mentális betegség az emésztési rendszerből ered. Egy diétáról beszéltek ebben a podcastban, ami arra van kialakítva, hogy nagyon gyorsan meggyógyítsa a bélrendszered, és ezáltal a betegségeid nagy részét. Ekkor kezdtem el sejteni, hogy lehet össze van kötve az összes bajom, és lehet segítene ez a diéta. Elolvastam a könyvet róla, majd elkezdtem a diétát, és majdnem minden bajom gyorsan sokkal jobb lett. Idővel van amelyik teljesen eltűnt, vannak, amik kb. 10-20%-on vannak most. Még nem csináltam elég ideig a diétát, ahhoz hogy minden bajomból kigyógyuljak, de sokkal, de sokkal jobb állapotban vagyok. A szociális szorongásom is kb. 12%-on van, ahhoz képest, amilyen a diéta előtt volt. Vissza tervezek térni a diétára, mert most már tudom hogy meg tudom magam javítani teljesen csak közbejöttek különböző dolgok az életben, amik miatt abbahagytam ideiglenesen. (Ha valakit érdekel a diéta, GAPS-nek hívják, azt hiszem magyarra is le van fordítva a könyv róla. Én angolul olvastam.) 28/N

okt. 25. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!