Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Trauma által kialakult gerincf...

Trauma által kialakult gerincfájdalmat is neurológus vagy ortopéd kezeli?

Figyelt kérdés
Volt egy balesetem 1 hónapja. Megsérült a gerincem. Megröntgenezték hogy nincs e csigolyatörés, a rtg negatív. Azt mondták további teendő nincs. De továbbra is fáj a gerincem. Főleg az egyik csigolyánál. Mozogni is alig bírok. Hova menjek vele? Neurológus, ortopéd vagy sebészet?
2023. dec. 4. 09:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Háziorvos és majd ő beutal, ahova kell. Jobbulast
2023. dec. 4. 09:55
 2/5 A kérdező kommentje:
De hova kellene utalnia elvileg?
2023. dec. 4. 10:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Így van. Háziorvos ad beutalót megfelelő helyre. Az hogy nincs törés csak egy dolog, további vizsgálatok kellenek.
2023. dec. 4. 10:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Tehat nem tudjatok. En ilyen servre, vagy csigolya ficamra gyanakodom. Nagyon faj, nem tudok semmit csinalni csak fekszem. Nem tudja az orvosom hova adjon beutalot. Azt mondja mivel nincs tores, nem kell menni sehova. De maganba elmennek, de ahhoz tudnom kellene hova menjek.
2023. dec. 4. 13:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Érdekes a háziorvosod. Én ortopédiára mennék akkor.
2023. dec. 6. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!