Lehet angina? Nagyon félek,SOS
Sziasztok. 3 nappal ezelőtt történt velem, hogy mikor a jobb oldalamon feküdtem hirtelen erős szorító/fájó érzést éreztem a nyakamnál elől lent, pár pillanatra. Borzalmasan megijedtem. Ezután még erre rá pár órára megismétlődött mégegyszer, szintúgy jobb oldalt fekve. Azóta semmi panasz, feküdtem a jobb oldalamon de semmi. A mai napon ismét megtörtént 2x-3x egy pillanatra bár talán egy picit kevésbé intenzíven, szintén a jobb oldalamon fekve: A pulzusom az utóbbi időben magas (90-100-110-120 váltakozik). Generalizált szorongással már diagnosztizálva lettem, gondolom ettől de nem vagyok orvos, hétfőn megyek orvoshoz ezzel a magas pulzussal. Nagyon félek, hogy anginám van, sokat olvastam róla most. 16 évesen előfordulhat ilyen? Teljesen ki vagyok, aludni sem bírok.
Előre is köszönöm!
mármint bármelyik iphone képes EKG-t készíteni?
ez valami külön app vagy hogy?
és mennyire megbízható?
tudsz erről valami leírást? kösz
3#
Az apple watch okosóra tud ekg-t csinálni az ötös modelltől felfele,és igen nagyon megbízható,nekem kardiológus ajánlotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!