Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valóban ennyire egyszerű...

Valóban ennyire egyszerű lenne a hasfájásom oka?

Figyelt kérdés

Tegnapi napon elmentem háziorvoshoz 3 hete tartó tompa gyomorfájdalommal, illetve gyomorszáj fájdalommal.

Írt fel pantoprazolt.

Gyomorsavra gyanakszik es a stresszre.

Természetesen én már a neten összeolvastam olyan dolgokat, hogy hasnyálmirigy rák és vastagbélrák okozzák az ilyen fajta tüneteket. Elmondtam ezt az orvosomnak és azt mondta, hogy mivel fiatal vagyok (24 éves vagyok), nem fogyok, jó az étvágyam, így komoly betegségre nem gyanakszik egyáltalán.

Mondta hogy szedjem a pantoprazolt amíg el nem fogy és hogyha utána sem javul, akkor elküld gasztroenterologiara ahol meg fognak tükrözni.

A pantoprazol hatására enyhülni látszik a fájdalom és most a beleim környékén érzek feszítő fájdalmat és sokkal többet “fingok”.

Akkor fáj a legjobban amikor ülök, de amikor felállok akkor szinte elmúlik.

Igaza lehet a háziorvosomnak?

Köszönöm!

2023. nov. 30. 12:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Gyomortükrözés esetleg. De inkább egy kilégzési teszt kéne laktulózra első körben. A SIBO gyakran okoz fokozott gázképződést.
2023. nov. 30. 21:17
 12/17 A kérdező kommentje:
Igazából nem merem vállalni a tükrözést. Félek, hogy kiderül egy rosszindulatú betegség
2023. nov. 30. 21:25
 13/17 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez szerintem is ennyi volt, örülj neki.
2023. dec. 1. 07:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Mostanában sokan mondják ezt a fájdalmat. Pfizer oltást kaptál? Kornyezetemben ismerek vagy 8 embert akinek hasonló tünetei vannak és mindd ilyen oltást kapott.
2023. dec. 1. 10:44
 15/17 Ypszilon1980 ***** válasza:
14:sokan meg ugyanezzel a problémával vannak és nem kaptak sem Pfizer, sem másmilyen oltást.
2023. dec. 1. 11:37
 16/17 anonim ***** válasza:
15: Én csak tapasztalatot írtam le. :) Valaki minden lehetséges vizsgálaton túl van. Többszöri labor, többszöri UH, többszöri tükrözés inpont és output irányba is, még kamera lenyelés is volt, röntgen, ct és semmi.. És mégis előjönnek hasonló jelleggű fájdalmak napokra. Szóval valamihez csak kötni kell.
2023. dec. 1. 18:48
 17/17 Ypszilon1980 ***** válasza:
#16:Valamihez kell.....
2023. dec. 1. 18:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!