Bemennétek a munkahelyre dolgozni, ha jó lenne a közérzetetek, de jó eséllyel egy nagyon fertőző betegség lappangana bennetek?
Gyerek elkapta a kéz, láb, száj vírust. Anyja van itthon vele. Ez magas lázzal jár, testen kiütésekkel, nyelési nehézség, elvileg a torok is gennyes lesz.
Nekem eddig annyi a tünetem hogy fáj a torkom és láttam a nyelvemen egy-két pöttyöt de eddig semmi komoly.
De ki tudja mennyi ideig fog tartani ha valóban elkaptam, ezért amíg jól vagyok jó lenne bejárni dolgozni.
Igazából szerintem a háziorvosom be is zavarna ezzel munkába, de a gyerek orvos azt mondta vetessem fel magamat táppénzre. Mielőtt valaki azt írná anyuka menjen dolgozni, engem meg vegyen fel helyette a gyerekorvos az nem játszik, mivel anyuka gyeden van. Így engem nem vehet fel a gyerekorvos
A gyerekorvos azt javasolta vetesd fel magad táppénzre. Ő a gyerekbetegségek szakértője, ő tudja mennyire veszélyes, pláne hogy tüneteid is vannak. Más se hiányzik, mint hogy legyengült immunrendszerrel még valamit hazavigyél annak a szegény gyereknek meg az anyjának.
Ha meg az én munkatársam lennél és összefertőznél ilyesmivel, amit hazahozhatok az én gyerekemnek, hát másnap már lámpavason lógatna téged a főnökünk…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!