Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetek rákos? nagyon félek

Lehetek rákos? nagyon félek

Figyelt kérdés

[link]

így néz ki a nyakam

régebbi (3 éves) képeken is van hasonló, de nagyon megijedtem, mert lehajtott fejjel teljesen úgy érzem, mintha a tetejétől lejjebb egy kicsivel, végig meg lenne nagyobbodva

nem akadályoz a légzésben, a nyelésben sem, nem is fáj, nem vagyok fáradékony, viszont néha olyan érzés, mintha valami lenne ott, és kezdek aggódni.

(16 éves vagyok, lány)

anyukám egy pár napja megnézte, ő ápolónő, de azt mondta amit én látok az normális, és ő nem lát semmi olyat ami fura lenne.

lehet hogy már csak azért látok bele ennyire durvákat mert már nagyon túlgondolom, de azért megkérdem itt is

és kérlek ne gondoljatok hülyének, tényleg nagyon megijedtem

2023. nov. 23. 13:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Rákos :D

Nem tudom, de valami elképesztően kicsi lehet a nyaki daganat vagy gégerák százaléka 16 éveseknél. Félő, hogy ez a szám a 0-hoz konvergál.

2023. dec. 8. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!