Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Létezik a limfóma tüneteivel...

Létezik a limfóma tüneteivel egy szelídebb betegség, ami összetéveszthető vele? Duzzanat a nyakon, éjjel izzadás, fogyás?

Figyelt kérdés
2023. nov. 20. 07:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, minden rendben van szerencsére, semmi bajom hála istennek, de rettentően belekeveredtem: nagyon súlyos hipochondria lett a diagnózis amire gyógyszert kell szednem, pszichiátriára kerültem be anno. Most jól vagyok, de ez örök küzdelem sajnos. De ettől komolyabb betegség nincs és ez a lényeg.🙏
jan. 18. 20:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Konkrétan szó szerint izzadtál éjjel és fogytál, meg duzzanat is volt, teljesen pszichés alapon?
jan. 20. 14:48
 13/17 A kérdező kommentje:
Azt mondták lehetett valami gyulladás, kisebb fertőzés, vírus, bármi.
jan. 20. 17:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Hőemelkedésed, lázad nem volt?
jan. 20. 18:36
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem nagyon, állandóan mértem és mivel alapból alacsony szokott lenni (35 körül) én már 36,8-tól is beparáztam, de ezzel nem foglalkoztak.
jan. 20. 20:44
 16/17 A kérdező kommentje:
Neked lázad van?
jan. 21. 11:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Nincs
jan. 23. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!