Mire utalhatnak ezek a tünetek?
Reggel hatkor reggelizek (teljes értékűt pl.: 3-4tojás, húsok zöldségekkel,pufirízzsel, túró) és délben kezdődnek már a problémák mint a remegés, homályos látás, nehéz koncentráció, rossz közérzet, hányinger, pedig éhesnek egyáltalán nem érzem magam. Délután 5 körül ebédelek, ezután 1-2 óra után elmúlik.
Gondoltam a cukorbetegségre/inzulinrezisztenciára a pcos miatt, májusban voltam cukorterhelésen de negatívak voltak a tesztek(terhelésen elájultam, nem tudom hogy ez normális-e)
Érdemes egy magánlabori tesztet is csináltani, vagy 100%-os infó a tb-s? Kinek voltak esetleg hasonló tünetei és mi derült ki?
De nem kéne ennyire szélsőséges tüneteknek jelentkeznie.
Sajnos melóhelyen meg nem szeretek annyira enni, nekem otthon esik jól amikor szépen lassan ehetek nem úgy mint egy gép. Meg sokan vannak akik böjtölnek és kutya bajuk.
Kólát, teát szoktam iszogatni, néha-néha egy lattet.
Szóval azzal valahogy kompenzálom.
Kb négy óránként meg már lehetetlen lesz ennem.😅 Most jön be a 12 óra szóval tényleg próbálok változtatni majd. Csak van ismerős, aki szokott böjtölni és nála ilyen nincs. (Szabadnapokon nálam sem jelentkezik mert nassolgatok,rendesen eszek mindig.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!