Benőtt a körmöm a lábamon kitéptem azóta eltelt 5 nap de gennyes meg piros és faj kaphatok vérfertőzést ?
Figyelt kérdés
2023. nov. 9. 07:13
1/9 anonim válasza:
Ha közben szexeltél egy közeli családtagoddal, akkor már kaptál is. Ugyanis az a vérfertőzés.
Amire te gondolsz az a vérmérgezés és nem valószínű. Fertőtlenítsd le, nyomd ki a gennyet és kendbe tetránnal vagy más antibakteriális kenőccsel.
2/9 anonim válasza:
Nem kaphatsz, csak ha a szervezeted nagyon le van gyengülve, időskor, AIDS, alultápláltság, akkor minden seb rothadáshoz vezet
3/9 anonim válasza:
Ne,semmi gond,ez ilyen. Nekem is volt már,kinyomkodtam a gennyes részt,elmúlt magától
4/9 anonim válasza:
Vérfertőzést nem kaphatsz, a seb fertőződhet el. Ha van otthon betadine, azzal kend be naponta, és ne húzz zoknit a lakásban, hagyd szellőzni a lábadat.
5/9 anonim válasza:
Talán vérmérgezés voln a a kérdésben, de nem jó megvárni, el kellene menni egy orvoshoz, aki segít.Jó a Betadine, jó a kék kenőcs, de ha már nagyon gennyezik, ne játssz vele.Orvos.
6/9 anonim válasza:
Orvos! Nem játék, súlyos szepszis is lehet belöle!!!
Lábujjadba is kerülhet, hogy rosszabbra ne is gondoljunk..
7/9 librikus válasza:
ereggy orvoshoz mielőtt levágják a lábadat!
8/9 anonim válasza:
Na mi lett? Gondolom elmúlt magától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!