A torkomon sok kicsi fehér pont van, már hónapok óta. Mi bajom lehet?
Kiskoromban nagyon sokszor volt tüszős mandulagyulladásom. Mikor középiskolás lettem, folyton rossz kedvem volt, semmi sem jött össze és biztos vagyok benne, hogy amiatt volt legyengülve az immunrendszerem, ugyanis kb minden 2. hónapban begyulladt mindkét mandulám és láz is társult mellé.
Aztán vége lett a sulinak, nyugi volt. Azóta nem volt ilyen problémám, viszont a mandulám azóta is eltér a megszokottól. Főleg a bal oldali mintha már évek óta duzzadt lenne, és a mandulákhoz közel, kicsit előrébb nagyon pici fehér pöttyök jelentek meg két oldalt. A szájpadlásom is olyan sárgás már egy jó ideje.
Voltam fül - orr gégészetnél 4 évvel ezelőtt, mert megfordult a fejemben, hogy ki kéne vetetni mivel sosem álltak vissza normálisra. Megnézték, ők szerintük rendben volt minden. Hát oké…
Azt olvastam egyébként is, hogyha ki van véve, nagyobb az esély a tüdőgyulladásra. Mikor beköszöntött a covid, olyan tüdőgyulladásom lett, hogy fulladtam és kórházba is kerültem. Lehet a manduláim ennyire legyengítenek? Sokszor vagyok fáradt. Vérvételre minden évben járok, de mindig rendben szoktak lenni az eredmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!