Mi lehet itt a mellizmom alatt? Forduljak vele MRI-hez?
A jobb oldali mellizmom alatt érzek egy csomót ami kemény, nem mozgatható. Akkor szokott fájni, amikor edzek, és a mellizmom elfárad. Próbáltam masszírozni, de hosszú távon sem változott semmi.
Voltam vele először ultrahangos vizsgálaton, ahol a következőt állapítotték meg: "Jobb oldalon az emlőbimbó mellett 9-10 óra irányában a musculus pectoralis alatt, bordával szoros kontaktusban, egy kb. 32x16x34 mm átm., echodús kontúrral viszonylag jól körülhatárolt, inhomogén szerkezetű, közepesen vascularizált, szolid képlet látható. Mellette a borda kontúrja éles, ép. [...] megnagyobbodott nyirokcsomót nem észleltem."
Később ezzel elmentem sebészetre, ahol azt mondták nem tudnak vele mit kezdeni, mert nem tudják mi az. Megműteni így meg nem akartak.
Viszont így nem tudom hova forduljak vele, mivel mindenhonnan csak elküldenek. Zavaró, már pár éve szenvedek tőle, nem tudok rendesen edzeni miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!