Hetek óta híg széklet, mi az oka?
Figyelt kérdés
Hasmenésnek nem mondanám. Nem járok napi 2 alaklomnál többször üríteni, de akkor is zavar, hogy nem múlik el. Előtte nem volt ilyen problémám, az étrendem nem változott, úgyhogy én nem gyanakodnék ételallergiára. Szedtem széntablettát (eddig nem túl sokat, de mostmár igyekszem a megfelelő mennyiséget bevenni) Folyadékot viszek be eleget szerintem, csak vizet iszom.
Mi lehetne a megoldás? Mikor forduljak orvoshoz?
2023. nov. 2. 12:01
1/4 anonim válasza:
Nem értem. A híg az azt jelenti, hogy lényegében folyékony. A tiéd olyan mint a víz, vagy valamilyen krémleves? Vagy esetleg olyan mint valami műzli vagy mint a tejberízs? :) Ha nem ilyen, akkor nem híg, legfeljebb nem kemrny. Bár a hasmenésről akkor beszélünk, ha több mint három ürítés van naponta, de attól még talán habitus változásról lehet szó.Fordulj orvoshoz, normális probiotikum kéne talán első körben.
2/4 anonim válasza:
Napi 2 alkalom az bizony sok. Nem tud elég víz felszívódni. Nem gongütésre kell járni megszokásból, hanem amikor már tényleg erős az inger.
3/4 Senior Séf válasza:
Ideje lesz odafigyelni az étrendedre. Addig is vegyél egy Helicobakter tesztet.
4/4 A kérdező kommentje:
Javul a helyzet, köszönöm mindenkinek!
2023. nov. 5. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!