Tényleg itt tartunk hogy sebészeten Magàn ellàtàsban is
december közepére kapok időpontot ?
Figyelt kérdés
Vagy nektek nem ennyire rossz a tapasztalat? Szerencsére ritkán járok orvoshoz vagy 5 éve voltam max megfàzva vagyok.
De most anyajeg levétel miatt kellene orvos. Az államot elèrni sem tudtam :(
2023. nov. 2. 10:33
1/10 anonim válasza:
Igen, itt tartunk, már a magánrendelésben is hosszú várólisták vannak. Érdemes majd körbenézni amikor mész, szó szerint beteg tömeg van a váróban.
Előre megyünk...
2023. nov. 2. 10:38
2/10 A kérdező kommentje:
Kb 50-60 ezer Ft lesz a díja és még igyis meg tudjàk fizetni ennyien akkor csak van itt pènz. És ez amire nekem mennem kell olcsóbbak közè tartozik.Eddig nem hittem a pletykàknak.
2023. nov. 2. 10:41
3/10 anonim válasza:
Nálunk nem (megyeszékhely). Sajnos volt már műtétem, 1 hónapos volt a várólista, de a sürgősebb eseteket előre vették. Nekem 1 hét múlva lett időpontom.
Tömeg egy rendelőintézetben van (MÁV). Van egy másik, az önkormányzati (több telephellyel), ott lézengenek az emberek.
Anyajegylevétel az önkormányzati rendelőintézetben kb. 1-2 hét. (De kb. ez van minden szakrendelésen.) Magán teljesen változó. Van olyan, ahova 1-2 héten belül van időpont. Van, ahol 1 hónap. De sürgős esetekben fogadnak 1-2 napon belül. Egy anyagjegy levétel gondolom, nem sürgős eset.
2023. nov. 2. 10:49
4/10 A kérdező kommentje:
3 De sürgős mert a neve alapján ez rosszindulatú is lehet… de szövettant akkor vesznek mikor eltávolítjàk.
2023. nov. 2. 10:54
5/10 KiMaMi válasza:
Én is magánba járok kezelésre...attól még nem vagyok pénzzel kitömve. Általában valaminek a rovására megy. Abban a hónapban mondjuk kevesebbet eszem...
2023. nov. 2. 11:28
6/10 A kérdező kommentje:
Én bevallom azzal kezdtem ràkérdezrem mennyi lesz, mert bizonyos összeg felett akkorsem tudtam volna kifizetni ha más rovàsára megy. De ennyi mèg belefèr.
2023. nov. 2. 11:34
7/10 KiMaMi válasza:
Az még a jobbik, hogy belefér. Nekem sajna muszáj, és 150ezer...havonta még 1 évig... :P
2023. nov. 2. 11:41
8/10 A kérdező kommentje:
7 muszáj , mert lehet rosszindulatú is és feltűnő helyen van tehát a nagy heg sem mindegy. De igen még belefér…
2023. nov. 2. 12:15
9/10 anonim válasza:
Nekem faggyúciszta eltávolításra két héten belüli időpontot adtak, mindennel együtt 100.000 Ft volt, megyeszékhelyen.
2023. nov. 2. 13:03
10/10 anonim válasza:
Nekem öt éve a fenekemen volt egy hát zsírcsomó, ciszta, tudja a fene ,mert igazából nem mondta a doki. Én sztk-s sebészeti rendelőbe mentem beutalóval és ott ambulàns "műtét" keretein belül 5 perc alatt ki is kanyarintotta és összevarrta a sebet a doki. Ingyen és bérmentve. Az már más hogy ajándékba kaptam egy frankó kis hányás hasmenés járványt is mellé, de ingyen és azonnal volt a műtét. Nyugat Dunántúli kisvárosban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!