Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valami nincs rendben velem....

Valami nincs rendben velem. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy 1 hónapja derült ki, hogy pajzsmirigy alulműködésben szenvedek, sok tünetem van ami ezt igazolja, pl: erős hajhullás, enyhe hízás, fáradtság, koncentrációs zavarok.

3 hét múlva lesz a pajzsmirigy vizsgálatom, addig nem tudok semmi konkrétabbat mondani a 11,3-as TSH értékemen kívül.

Lényegében ezzel még nem is lenne akkora gond, hiszen kezelhető hormonpótlással.

Viszont nagyjából 1 hete van más aggasztó tünetem is, főként az étvágytalanság. Ezelőtt nagyon jó evő voltam, akkor is tudtam nassolni amikor nem voltam éhes, napi 3000 kalóriát tuti bevittem, ráadásul nem sportolok.

Nem vagyok elhízva, 170cm/60 kiló vagyok jelenleg, de 1 éve 55 kiló voltam.

Viszont nem értem ezt az étvágytalanságot, még a kedvenc kajáim is nehézséget okoznak, azokat se kívánom. Előző nap 2x ettem mindössze, akkor is keveset.

Rosszul vagyok az étel gondolatától is. Sokszor van hasmenésem ok nélkül heti többször is már hónapok óta. Stresszre nem lehet fogni, biztos hogy nem attól van.

Tuti hogy nem kaptam el semmilyen vírust, nem érzem rosszul magam, lázam nincs.

Pár napja van olyan tünetem is, hogy néha nagyon szédülök a semmiből, fáj a fejem, ilyenkor le kell feküdnöm, úgy lesz jobb.

Heves szívdobogás is előfordul, fizikai terhelés nélkül, főleg evés után.

Az étvágytalanság aggaszt a legjobban, sose voltam ilyen, valami megváltozott..

Köszönöm ha tudtok segíteni!

2023. nov. 1. 02:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Miben segítsünk? Gyógyítsunk meg?
2023. nov. 1. 07:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát ez mind a pajzsmirigy problémára vezethető vissza.
2023. nov. 1. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!