Ez IBS vagy vastagbélrák?
Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok és 1,5 hete vannak panaszaim.
Egyszer székrekedés, aztán másnap reggel hasmenés majd utána ismét székrekedés. Ehhez társul még a hasfájás is.
Pedig eszek az útifű maghéjat, probiotikumot, iszon a salvus vizet.
Egy nap borzaszto keveset iszok és mozgok.
Nincs vérzés, nincs testsúlycsökkenés.
2023. okt. 31. 14:35
11/23 anonim válasza:
Nem nyilvánvaló hogy el kene menni a gasztrora ha már ennyire rettegsz? Csinál vastagbrltüjit aztán kész. A legrosszabb vhol a koplalás és az előtte levő hashajtás. Bódítasban altatás van csináljak, hajrá!!
12/23 A kérdező kommentje:
Természetesen! Édesanyám egészségügyben dolgozik, SBO. Mondta hogy várjak meg 2 hetet, vigyek be megannyi rostot, valtsak etrendet.
Most este mar elkezdodott a szekleturites, igaz, kemeny kis darabokban jon ki, DE már vastagabbak.
2023. okt. 31. 19:23
13/23 anonim válasza:
Akkor hallgass anyukadra. Miért írsz ide akkor? Nem értem.. A váltakozó szeklet lehet sok mindennek a tünete szerintem de ő biztos ezt jobban tudja.
14/23 anonim válasza:
Úgy értem a székre kedves/ hasmenés váltakozása. Gondolom a fogyás az már nem a kezdeti tünet. Azért írtam a gasztror mert ott tudjak pontosan megmondani, azon belül is a vastagbeltukrozessel, addig csak találgathatjuk.
16/23 A kérdező kommentje:
Hat az utobbi napokban hiztam 3 kilot is. Etvagyam hibatlan!
2023. okt. 31. 19:43
17/23 anonim válasza:
Innod sem ártana, borzasztó kevés ivástól nem fog ám szünni a székrekedés.
18/23 anonim válasza:
Itt mi nem tudunk és nem is szeretnénk diagnózist felállítani. :)
19/23 A kérdező kommentje:
Nem is varom toletek a diagnozist. :)
Igen, a folyadekbevitel. Talan egy nap ha megiszok 1,5 pohar vizet.. a tobbi mind kave es cukros szensavas udito
2023. okt. 31. 22:15
20/23 anonim válasza:
És csodálkozik, hogy rossz az emésztése 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!