Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Méhen kívül terheség??

Méhen kívül terheség??

Figyelt kérdés
Másfél éve szültem. Elején szoptattam a kislányom de gyorsan tápszeres lett. Azóta 1 szer volt menstruációm a hat hét gyermek ágy után és azóta sem. Most viszont pár napja pecsetelo rózsaszín vérzésem van. Enyhe alhasi fájdalom. És végbél körüli fura érzés. Férjemmel megszakításal védekezünk. Eddig nem volt semmi gond de most megijedtem. Vettem egy tesztet ami negatív. Akkor így kizarva a méhen kívüli ugye?
2023. okt. 31. 12:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Mehen kivuli terhessegnel is ugyanugy mutatnia kell, mert a hormonalis valtozas ugyanaz. Eletveszelyes allapot, de iszonyu fajdalom jelzi. Sokszor vesegorcs vagy mas hasi fajdalomnal is, ha fogamzokepes lany, no a beteg, elso dolog kizarni.

Persze ha felsz, kesobb meg egy tesztet csinalhatsz. Meg ha valami gond van, amugy is mehetsz nogyogyaszhoz.

2023. okt. 31. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!