Ajakherpesz gyógyítására tipp?
Figyelt kérdés
Nem tüneti kezelés, hanem örökre múljon el.2023. okt. 30. 22:59
1/2 anonim válasza:
Létezik már szájon át szedhető tabletta, a bőr és nemibeteg gyógyászaton azt írták fel nekem utoljára. Csak nekem a nemi szervemen volt herpeszem. Azóta soha többé nem jött vissza. de azt csak orvos írhatja fel. Mindenképp menj el orvoshoz. Csak ott tudnak neked olyan gyógyszert felírni.
2/2 A kérdező kommentje:
#1. Nagyon köszönöm, hogy írtál. Szerencsére nem nekem van a herpesz, hanem egy ismerősömnek és szerinte, ha bizonyos kajákat eszik, attól is kijön. Ezt én nem tudom, nem néztem utána.
Csak annyit kínlódik vele, hogy gondoltam, megkérdezem itt, hátha a Gyk népe tud valamit.
Örülök, hogy neked bevált az a gyógyszer.
Mutattam az ismerősömnek, amit írtál. Azt mondta, hogy elmegy orvoshoz. Hát, remélem, tényleg így tesz, nem csak mondta.
Meg tudod még írni, hogy annak a gyógyszernek mi a neve, amit te szedsz?
Amúgy kb. 20 éve van neki. Szerinted az ajakherpeszre is van gyógyszer?
2023. nov. 2. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!