Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi történne ha abbahagynám a...

Mi történne ha abbahagynám a letrox szedését?

Figyelt kérdés
Hashimotos vagyok, mi lenne, ha nem szednék többé letroxot? Igazából nem éreztem semmit negatívat azelőtt, hogy elkezdtem szedni, de katona szeretnék lenni, így nem szedhetek gyógyszereket.
2023. okt. 29. 07:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Háát, iszonyat izületi fájdalmak, hajhullás, hízás,nulla energia, nulla teljesítőképesség, aztán legrosszabb esetben kóma.
2023. okt. 29. 22:33
 12/20 A kérdező kommentje:
11 ez mennyi idő alatt következik be? Amikor 4,5 TSHt mértek, 150 anti tpoval, semmi bajom nem volt.
2023. okt. 30. 01:25
 13/20 anonim ***** válasza:
Mi volt a határérték?
2023. okt. 30. 11:28
 14/20 A kérdező kommentje:
2,5 a TSHra, az anti tpo pedig tízszerese a normálnak kb.
2023. okt. 30. 13:33
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha az orvos gyógyszert írt, azt muszáj szedni. Egészséges életmóddal,sporttal rásegíthetsz. Rendszeres kontroll alatt kell állnod. Ha az orvos úgy ítéli, elhagyhatod a gyógyszert,de ez ritka alulműködésnél. Az értékek napok,hetek alatt is elszállhatnak. Nem múlik el soha az autoimmun betegség,maximum nyugvó szakaszba kerül (ez a remisszió). De ha a gyógyszert felírta az orvos,azt KÖTELEZŐ szedni.
2023. okt. 30. 15:59
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem akarok beleokoskodni, de csak ebben az országban tízezrek lehetnek akiknek alul müködik a pajzsmirigyük, és még csak nem is tudnak róla vagy leszarják.

Nem szednek rá hormont még is élnek.

Csak akkor kell szedni a pajzsmirigy hormont ha indokolt.

Minimálisan kimutatott magasabb TSH nem biztos hogy indokolja a hormojn szedést

Amugy a Letrox nagyon sok mellékhatást is tud ám produkálni ami többet árt mmint hazsnál annál akinél minimális csak az autoimun pajzsmirigy gyulladás...

jan. 6. 06:37
 17/20 A kérdező kommentje:
16 mennyi a minimálisan több? Nekem 4,5 a TSHm vagyis volt. Már 2,5 alatt van bőven
jan. 9. 21:13
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha az orvos felírta és hashimotós vagy,kötelező szedni,fogd már fel.
jan. 9. 22:28
 19/20 anonim ***** válasza:
És azt is fogd fel,hogy kötelező kontrollra járnod. Majd az orvos elmondja,mennyit szedj. A 16os idióta. Szerinted miért írta fel neked az orvos? Azért,mert indokolt!!! És miért re delt vissza kontrollra? Mert indokolt!!! Szívesen.
jan. 9. 22:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Sehol nem lehetsz így katona, sehol nem alkalmaznának.
márc. 28. 13:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!