Okozhatott e tobb napig tarto hasmenest, hányást egy etrend kiegeszito hasznalata?
Ashwagandha nevu szert vettem be, egy helyett kettot,mert szerettem volna aludni ejszaka. Elotte csak 1 et, ill. napkozben felet vettem be.55 eves no vagyok, változokorban 80 kg.
Gyomortaji fajdalom, vizes hasmenes, parszor hanyas alakult ki hirtelen. Kiszaradas miatt infuziokat kaptam.Ill. antibiotikumot,mert a laborlelet kimutatta, hogy magas a CRP szint, nem virus okozta. A szeklettenyesztes is negativ lett.Az orvos szerint bakterialis jellegu gyulladasom volt.
Azert gondolok az Ashwagandha ra, mert a ferjem is ugyanazt ette, és neki nem lett baja.
Nem tudom,csak tippeltem.De okozhatott e olyan gyulladast ez a szer a szervezetemben,hogy a laborlelet is rossz lett tole?
mert ha tenyleg bakterium okozta,nem virus, ayt csak kimutatta volna a szekletvizsgalat..vagy nem?
Szerintem nincs összefüggés a kettő között
Én is szedek Ashwagandat
4.es
Eleinte nekem se volt semmi bajom tole,de csak egyet vettem be,most kettot.Utana olvastam, mellekhataskent okozhat hasmenest hanyast.
Utolag mar nem valtoztat semmin, de jo lenne megtudni ez valtotta e ki, mert akkor nem veszek be tobbet belole.
Elhagyom.
Ha ez okozta,ha nem,nem kockaztatok.
Bar lehet,h az volt a baj,h kettot vettem be,vagy kialakult vmi erzekenyseg.
Ez mar akkor orok rejtely marad,de jo lett volna ha valami bacit kimutat a szekletvizsgalat.Mert akkor tudom mi a baj.
Mindenesetre az infuzio,es a felirt antibiotikum utan elmult halistennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!