Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Edesapatok CT felvételének...

Edesapatok CT felvételének leletezeset elrontották. Negativnak írtak le, holott 2 cm és daganat látható rajta és ezt egy másik orvos le is írta.Erdemes perelni? Már nem lehet megmenteni, tehát aput ez nem fogja megmenteni nyilván.

Figyelt kérdés

2023. okt. 22. 12:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Jajj ez a legyen körültekintőbb duma annyira gáz. A hasnyálmirigyrák egy halálos ítéletet az esetek 99 százalékában.

Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen meghurcolás után a legtöbb orvos nem körültekintőbb hanem kiégettebb lesz.

2023. okt. 24. 21:48
 12/20 anonim ***** válasza:

Egyébként kíváncsi vagyok, hogy van e elég tököd beismerni hogy bosszút és vagy pénzt akarsz...

De szerintem nincs.

2023. okt. 24. 21:49
 13/20 anonim ***** válasza:

Ezt igazságszolgáltatásnak hívják.

Amerikában lehet nyernél, itt nem.

Ugye azt is bizonyítani kéne, hogyha felismeri akkor biztosan meggyógyul.

2023. okt. 24. 22:07
 14/20 anonim ***** válasza:
12- eske te ülnel nyugodtan s kanapén b+? De komolyan. Te orvos vagy??
2023. okt. 24. 22:08
 15/20 anonim ***** válasza:

13- as nem biztos. De lehet, hogy tovább élne, nem

?

2023. okt. 24. 22:11
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez szerintem durva hanyagság. Perelni felesleges, úgyis összezárnak, de elővennem az tuti. Erre nincs mentség.
2023. okt. 24. 22:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Viszont én annyit megtennék, hogy elmennek egy szaktekintély hét és kikérném a véleményét, hogy menthető lett volna e. Kezdeti stádiumban max szerintem hátfájás és max tunormarkerrel jönnek ra a bajra..
2023. okt. 24. 22:15
 18/20 anonim ***** válasza:
11- és tudod mi a gaz? Ahogy te lesajnálóan beszélsz egy emberi életről, remelem nem vagy orvos.. tudod miért mert lehet, hogy 99%- bán nem gyógyítható, de mi van az 1%- al?? Azért mert jelen pillanatban az egyik legagresszívabb rak nem kene az orvosokat mentegetni. Nagyon nem. Tisztelet a kivételnek.
2023. okt. 25. 10:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Utólag könnyű okosnak lenni, és egy már ismert elváltozást meglátni a ct-n. Kicsit más a helyzet, mikor azt se tudják még, mit keresnek. Pláne, ha nem is olyan gyanú miatt készült a ct.
2023. okt. 25. 10:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Azért gondolom voltak arra utaló tünetek amiket mi laikusok nem ismerünk fel, de orvosként megszólal a vészcsengő. Gondolom nem epekövet kerestek. Egy epedaganatot is azonnal ki lehet szúrni azonnal ultrahanggal. Igaz, az már kései stadiumra vall.
2023. okt. 25. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!