Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ok nélküli véraláfutás mitől...

Ok nélküli véraláfutás mitől lehet?

Figyelt kérdés

Egy olyan gondom van, hogy néha csak úgy ok nélkül megjelenik rajtam 1-1 véraláfutás, ma pl. a fenekemen lett egy barna folt, kb 2 centi nagyságú. Nem ütöttem be sehova, ha megnyomom akkor nem fáj.

Nem tipikus véraláfutás színe van, tehát nem kék/zöld/lila, hanem barna színű.

Vérképem 2 hónapja tökéletes volt, 1 eltérés volt, az is a magnézium.

Nem vagyok fáradékony, nem izzadok éjszaka, nem fogytam, étvágyam is van, nem vagyok vérszegény.

1 hónapja kb a vádlimra jött egy ilyen barna folt, 1-2 nap alatt elmúlt, annak se tudom az okát, hiszen olyan helyen volt amit nehéz beütni.

Egyébként ülőmunkát végzek, lehet hogy úgy ültem hogy nagyon megnyomódott a fenekemnél, ezért jött oda folt, de amint mondtam, nem fáj tehát nem ütéstől van. Egyszerre csak 1 ilyen folt szokott megjelenni rajtam, és hamar el is múlik.

Szerintetek mi okoz ilyen random foltosodást?

22/L

2023. okt. 20. 21:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Megpattan 1 hajszálér.
2023. okt. 20. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!