Világos sárgás széklet lehet vírustól?
Figyelt kérdés
Tegnap beteg lettem (hányás, hasmenéses vírus) elmentem orvoshoz, azt mondta nagyon sok most az ilyen. Viszont reggel elmentem wcre és világos volt a székletem. Lehetséges ettől vagy valami komolyabb bajom van?☹️Tegnap délelőtt óta ma reggel ettem először mert a tegnap délutánt átaludtam és Smecta port iszok2023. okt. 20. 08:59
2/7 anonim válasza:
Lehet attól is, ahogy lehet májprobléna, hasnyálmirigy, bélrendszer.
3/7 A kérdező kommentje:
Attól nem lenne valami más tüneteim is? Már ráparáztam hogy epe, de amíg nem ittam Smectát (aminek elég bizarr színe van) addig barna volt
2023. okt. 20. 11:40
4/7 anonim válasza:
Felszívódási zavartól lehet fehér. Az pedig lehet vírusfertőzéstől. Epe és máj problémánál sárga lesz a szem nagyrészt. Meg lennének súlyosabb tüneteid. És valóban hasmenéses hányós vírus van
5/7 anonim válasza:
Felszívódási zavar. Nekem nagyon fáj ilyenkor a hasam is. Emésztési probléma. Igyál sok vizet (szinte csak vizet) hogy kimossa!
6/7 A kérdező kommentje:
Azt iszok, most főleg figyelek rá. Valaki tud esetleg valami jó probitokumot?😢
2023. okt. 21. 07:22
7/7 anonim válasza:
Víznél jobb csodaszer nincs. Meg a rostbevitel, az is a magas víztartalom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!