Hasmenést kamuztam, nagy baj lehet belőle?
11.
Ja legalizáld csak a csalást, az egész ország erről szól és így működik sajnos.
13.
Érdekes én sohasem szorultam rá, hogy hasmenést kamuzzak vagy bármi mást, hogy lógjak. Mivel nem is lógtam. Azért, mert te vagy mások rosszul vannak összerakva, az nem az én saram. Úgyhogy lehet, hogy mégsem benned, hanem bennetek van a hiba.
A csalás meg akkor is csalás marad. Mondja azt, hogy nem akar iskolába menni, mert így meg úgy, aztán majd meglátjuk, hogy az orvos ill egyáltalán a társadalom támogatja ezt a hozzáállást, vagy pedig mégse neked kellene osztani az észt a szemétdombról. De alighanem nem támogatja, ha már eleve úgy ment oda, hogy a kiskaput kereste.
Az ország azért tart ott, mert mindig vannak olyan büdös bogarak, akik meg akarják mondani, hogy mit hogyan kéne és okoskodnak, miközben semmi közük nincs semmihez és nulla érzelmi intelligenciával rendelkeznek.
Pont emiatt van az, hogy tele van szarszagúakkal az ország és mindenki menekül, pont miattad #15
17.
Fiacskám, olvasd már el közvetlen a kérdés alatt a legelső mondatot, kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!