20évesen COPD? Mekkora az esély erre? vagy csak elnézek valamit a leleten?
Hello, volt 2 spontán PTX-em ami miatt VATS műtéttet hajtottak végre a jobb tüdőmön.Műtét után beutaltak tüdőgondózóba ahol csak simán elküldtek hogy nincs semmi velem nem kell kontrollra járjak. a papíromon az van hogy "szövettan emphysemat talált"
Emphysema az tudtommal COPD. Nekem egy szóval nem mondták hogy bármi olyasmim lenne, se a műtét után, se háziorvos, se a tüdőgondozó. Kicsit bevagyok fosva hiszen életembe nem dohányoztam szóval elképzelni se tudom hogy itt Emphysema alatt mit értenek és miért nem mondtak nekem semmit.Valószínűleg megkérdezem a háziorvost hogy ez mit jelent de előtte itt is felteszem a kérdést valaki hátha tud segíteni értelmezni ezt mert nekem őszintén már fogalmam sincs hogy mivan. Küldüök egy képet az szövettanról amit a kivágott tüdődarabon végeztek, értelmezni én nem tudtam de valaki aki talán ért hozzá. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!