Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Levoxa 500 mg-os tablettával...

Levoxa 500 mg-os tablettával kapcsolatos vélemény, tapasztalat?

Figyelt kérdés
2023. okt. 11. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem heveny gégegyulladásra írták fel ma fül-orr-gégén. Rossz szokásom, hogy elkezdtem megnézni a mellékhatasokat... remélem nem lesz bajom tőle. Sajnos több antibiotikumot szedtem be (Cefzil, Fromilid) mire rájöttek, hogy mitől nem gyógyulok. Köhögési inger, némi váladékkal, rekedtség, nem szűnő torokfájás.
2023. okt. 17. 22:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Hogy vagy azóta? Bírod a gyógyszert? Nem jelentkezett mellékhatás?
2023. okt. 20. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Pont ezt szedem most én is. Valami hír rólatok?
júl. 18. 16:41
 4/5 YoKérdés válasza:
Hát... elég aggasztó, hogy azóta senki sem reagál :D Én is pont ezt szedem harmadik napja (tüdőgyulladásra kaptam) és most elég furán érzem magam. Persze nem jelenthetem ki, hogy ettől. Azt mondta a doki is, a patikus is, elég erős antibiotikum, ezért a szedése után még két hétig szedjek probiotikumot. Megnyugtattak, nem hajt meg. Engem az antibiotikumok meg szoktak; eleve IBS-es vagyok. Én az első szem bevétele után 1 órával hallottam, hogy a beleim életre keltek, mint ahol háború fog kitörni. Volt is az első 2 napban enyhébb hasmenés-féle, ma meg egy kicsit durvább. Viszont lehet a benne lévő laktóztól is, mert laktózérzékeny is vagyok. Most meg szédelgek órák óta és a fejemben van egy fura érzet.
jan. 5. 15:54
 5/5 anonim ***** válasza:
A 3. válaszoló vagyok, én a 2. szem után abbahagytam és kértem másikat. Előhozta a szorongásos tüneteimet plusz már előtte is fura érzésem volt, az 1. után már úgy éreztem nem sokkal, mintha a Nap nyári tüze égetné a bőrömet közvetlen. Nem viszketett meg semmi, de tényleg olyan volt, mintha a délutáni kánikulában feküdtem volna kint.
tegnapelőtt 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!