Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem múlik el a hányás, mit...

Nem múlik el a hányás, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma hajnalban felriadtam 3-kor, onnantól 10x hánytam. Apa elment nekem gyógyszerért, hozott tablettát és kúpot is (mindkettő daedelon), az orvoshoz holnapra kaptam időpontot. Használtam egy kúpot, utána aludtam 5 órát, és megint használtam egy kúpot. Ettem egy üres kenyér csücsköt, akkor még nem éreztem magam rosszabbul. Megittam a gyógytea felét, amit anya csinált, és onnantól fokozatosan egyre rosszabbul lettem, majd kihánytam az egészet. Ez kb fél órája volt, most megint nagyon hányingerem van. Egész nap kb. fél liter vizet ittam, és már fáj a fejem a folyadékhiánytól, félek hogy ha nem hagyom abba a hányást, kiszárok teljesen. Lehet hogy csak a tea esett rosszul és most hogy a szervezetem megszabadult tőle, már megleszek, de azért parázok :( Ezzel kórházba lehet kerülni? Mit csináljak szerintetek?

2023. okt. 11. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Sürgősségi?? Mielőtt kiszáradsz esetleg?
2023. okt. 11. 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:
69%

Mit ettèl tegnap?lehet gyomorrontàs is

Romlott kaja

Mindenesetre vizet igyàl

Ha attol is hànysz akkor valami a gyomroddal lehet szerintem

Vagy valami virusos nyavaja..de dokihoz menj mindenkèpp

2023. okt. 11. 16:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne egyél
2023. okt. 11. 17:16
 4/6 anonim ***** válasza:
35%
Én terhesség miatt fél éven keresztül hánytam ki mindent, a vizet is és nem száradtam ki. Akkor lenne gond ha ahogy megiszod már jönne is ki a víz, úgy lehet könnyen kiszáradni. A kaja meg abszolút nem gond ha nincs pár napig, semmi bajod nem lesz.
2023. okt. 11. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb kérd meg aput, hogy inkább rehidráló folyadékot hozzon a patikából. Hányás után azt ajánlott inni, gyorsabban felszívódik, mint bármi más, csökkenti a hányások számát.
2023. okt. 11. 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:

#1: sürgösségi haza küldi, hogy igyon sok folyadékot, vicc ami ott van senki ne kerüljön oda.

Most (szombaton) egyik családtagunk volt sürgősségin, vérkép - ékg ... mind tökéletes így elküldték,

hétfőn felment háziorvoshoz mert azóta is folyamatos problémák, nézi a leleteket és fogja a fejét az orvos.

Mert 20 év krónikus betegsége nyomokban se volt a SBO -s leleteken, így csinált egy ÉKG -t, és már is kiderült hogy tönkre ment a pacemaker...

2023. okt. 13. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!