Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Derékfajdalom/ also hat...

Derékfajdalom/ also hat fájdalom hajolgatás után?

Figyelt kérdés

19/L

Elég fiatal vagyok ahoz hogy nagyobb bajom legyen gondolom én.(vagyis remelem)

De hajolgatas után vagy akar hajmosas ez az faj az egész derekam es ugy mozgok mint egy 80 éves.

Ez olyan 5-10perc múlva elmúlik.

Tudom hogy keveset mozgok esetleg ez lehet az oka?

Mozgással esetleg “helyre” tudom rakni?

Avagy mitől lehet?

2023. okt. 7. 15:01
 1/2 anonim ***** válasza:

nagyon gyengék a törzsizmaid, beleértve a gerinc melletti izmokat is.

ezek fáradnak el ha hajolgatsz. és mivel gyengék az izmok, valószínleg a gerinced kettős íve is ki van laposodva vagy akár túlhajolva (tehát nem tökéletes a csigolyák helyzete). és ahogy a rossz gerinchelyzetben hajolgatsz, az okozza a fájdalmat miközben mellette el vannak fáradva az izmok

szóval én felkeresnék egy dokit, először házidokit aztán ahova az küld és párhuzamosan el kellene sajátítanod a neutrális gerinc helyzetet(helyes tartást) és gerinctornázni kéne hgoy megerősödjenek azok az izmok amik a helyes tartásért és a hajolgatásért is felelősek

2023. okt. 7. 15:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne cseszegesd az orvosokat ezzel.

1. ne hajolj, hanem guggolj

2. élj egészségesebben

Ezekhez nem kell orvos

2023. okt. 7. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!