Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogy védekezzek ebben a...

Hogy védekezzek ebben a helyzetben ettől a betegségtől?

Figyelt kérdés
Családomban 2 fő hányás hasmenésben szenved, félek, hogy elkapom. Mivel védekezzek? Nincs lehetőseg elkülönülni.
2023. okt. 6. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:
34%
Kézmosás, külön törölköző használata. Ne nyúlkálj a szádhoz. De amúgy szerintem mindegy, már úgyis elkaptad, csak még lappang.
2023. okt. 6. 13:55
 2/3 anonim ***** válasza:
61%

Nyugi, amikor én pár évvel ezelőtt nyáron voltam ugyanebben, párom és apukám ott volt mellettem és egyikőjüknek se lett semmi baja.

Ha pánikolsz és félsz, na, attól leszel beteg, nem attól, hogy valaki beteg melletted.

2023. okt. 6. 14:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Kilincsek, villanykapcsolók, csapok és egyéb, gyakran fogdosott felületeket naponta többször át lehet törölni fertőtlenítő kendővel, konyhapultot, mosdókagylót sprayvel reggel és este. Minél többször moss kezet, a kéztörlésre is használj most külön törölközőt. Nyilván közös pohár, evőeszköz, tányérhasználat tilos. Ne ölelkezzetek, ne puszilkodjatok. De garancia nincs, meg már a lappangási idő alatt is elkaphattad, meg ki tudja milyen állapotban van az immunrendszered stb. A covid idején volt olyan ismerősöm aki külön szobában, minden szabályt betartva is elkapta, és volt, aki ápolta a beteg férjét és gyerekeit és nem.
2023. okt. 6. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!