Nátha ellen nincs védőoltás amit évente 2x fel lehetne venni, hogy ne legyek sose náthás?
Unom már nagyon ezt az évenkénti kétszeri (tavasz, ősz) 1-2 hétig tartó taknyolást, torokfájást, orrdugulást, ha az immunrendszerem nem lustálkodna le miután jó idő eltelt egy betegség után, akkor nem is lenne gond.
Influenza ellen tudom, hogy van, csak ismerek olyat, aki felveszi mindig az influenza elleni védőoltást, de ennek ellenére szokott megfázni.
C-D vitaminokat, magnéziumot, szelént, stb.. szedek eleget... de ez nem elég.
1. Válaszoló, köszi, a laposföld hívő jellegű hozzászólásaid máshova majd...
2. Sajnos ezek a készítmények szart sem érnek igazából, mert az immunrendszert nem erősítik, nem növelik a fehérvérsejtszámot... csak segítenek az immunrendszer megfelelő működésében.. olyan ez mint a kenőolaj.. nem fog tőle jobban menni az autó, csak nélküle szarabbul, de mint írtam, a vitaminokat meg megfelelő táplálkozást megkapja a szervezetem.
3. Na ez már egy válasz. A vérben a fehérversejtek száma alapvetőenhatározza meg az ember immunrendszerének felkészültségi szintjét.. tehát arra gondolok, hogy ha kapok bármilyen oltást, ami megnöveli a test fehérvérsejt számát, az már nagy segítség lehet a náthára.
"1. Válaszoló, köszi, a laposföld hívő jellegű hozzászólásaid máshova majd..."
Az ilyenek néznek, amikor pár héten/hónapon belül felborulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!