Máshol is az iskolában vannak már ilyenkor megfázottak?
Figyelt kérdés
Mármint akik ebben a szép időben is megfáztak már és úgy mennek iskolába2023. szept. 29. 12:54
1/4 anonim válasza:
Vírusos ez, nem a hidegtől függ.
2/4 anonim válasza:
Igen. Mind a két gyerekem az első hét után felső légúti fertőzéssel jött haza. Ahogy kiheverték mentek vissza a suliba. Most az idősebb gyerekem ma hányás hasmenés miatt otthon maradt. Nem iskola kerülők. Csak egyszerűen most van többféle fertőzés is. Több osztályban is voltak megbetegedések.
Ahogy az egyes is írta szerintem se, időjárás vagy "iskolaundor" , most ilyen időszak van, nagy közösségben elkapák egymástól.
Egyébként a mi iskolánkban ahova járnak a higiéniával nincs gond. A gyerekek sem járnak lebetegedve suliba. Erre odafigyelnek a szülők itt. Máshol nem tudom , hogy van.
3/4 A kérdező kommentje:
2 igen, nem is a melegre gondoltam, persze melegben is náthás lehet mindenki. Nálunk is a héten az osztály 2/3 náthás már. De akkor ezek szerint máshol is? Nálunk is mindenki figyel a higiéniára.
2023. szept. 29. 13:37
4/4 anonim válasza:
Inkább ráfázás van, mert már jönnek az első dolgozatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!