Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tudok tenni? Az alkoholtól...

Mit tudok tenni? Az alkoholtól van a nagyon magas pulzus? Nagyon félek

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ittam a mai nap folyamán baráti társasággal vodkát, buliztunk stb. Majd most egy órát aludtam, de felébredtem hogy borzasztóan dobog a szívem és egyszerűen kikészít. Mit tudok tenni? Az alkoholtól van a nagyon magas pulzus? Nagyon félek. Előre is köszi.
2023. szept. 25. 00:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Szia #10!

Huh, amióta kiírtam a kérdést rengeteget fejlődött a mentális állapotom. Megtanultam kezelni viszonylag a szorongást.

Azonban ha alkoholt iszok, a mai napig nagyon szorongok, így mellőzöm bár nyilván néha jól esne nagyon egy iszogatás, szoktam is és számolok azzal hogy velejár a szorongás..

Nemtudom miért hozza ki belőlem. Hiába iszok vizet rengeteget utána, eszek stb, ezeket a tüneteket többnyire a szorongás okozza nálam.

Így sajnos én sem igazán tudok segíteni neked ebben, de azóta ha iszok általában úgy csinálom, hogyha berúgok, mire hazamegyek vagy alszok, kimenjen és akkor jobb egy kicsit. Amit a kérdésben írtam, hogy felkeltem és sok volt a pulzusom is inkább a szorongás volt mint sem az alkohol, arra csak ráparáztam inkább hogy amiatt..

dec. 30. 00:20
 12/16 anonim válasza:
Nekem ivaszat óta már 5-6 napja tart :( mi segített neked? Mitcsinaljak hogy elmuljon? Gyomorgorcsom van egy nap sokszor és az hozzá a többit, szívdobogás érzés magas vérnyomás pulzus, hasfájás, száj szárazság, rossz közérzet... Izom feszules nyakba vállba, Ilyenkor egésznap csak feküdnék!
dec. 30. 11:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Mennyi idős vagy? A szorongás okozza neked is ezeket a tüneteket?
dec. 31. 00:14
 14/16 anonim válasza:
25, igen...
dec. 31. 09:05
 15/16 A kérdező kommentje:
őszintén, fogalmam sincs. az elmúlt napokban borzasztóan érzem magam én is, és nemtudom mi segíthetne. remélem, mielőbb jobban leszel!
jan. 2. 16:59
 16/16 anonim válasza:
Remélem te is!
jan. 2. 18:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!