Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért érzek keserű ízt a...

Miért érzek keserű ízt a számban? Mi okozhatja ezt?

Figyelt kérdés
Tegnap este óta szinte folyamatosan visszatér a keserű íz a számban. Főleg ha lélegzek, a torkomon elkezdem ezt érezni. Nagyon zavaró, evésnél is megmarad. Beteg voltam az utóbbi egy hétben, de kezd már jobb lenni. Még köhögök,néha ilyen hurut is feljön, de korábbi betegségeimnél nem volt ilyen. Tudom hogy reflux is okozhatja ezt, de nincs égő érzés a torkomban, így nem hiszem hogy amiatt lenne.

2023. szept. 24. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, én is megfáztam, most kezdek javulni és ez a keserű íz is mostmár szűnik, de az ízeket is alig éreztem pár napig. Minden bajom volt, köhögtem, orrom folyt, láz..ami csak volt. Szóval szerintem majd neked is elmúlik.
2023. szept. 24. 12:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Covid egyik tünete. Majd elmúlik.
2023. szept. 24. 13:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, én is kevésbé érzem az ízeket. Neked mennyi idő után állt helyre nagyjából?
2023. szept. 24. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már a covidot istenem, a megfázás tünete is lehet ugyan úgy. 🤦🏽 Hát nekem akkor kezdődött mikor lázas voltam és csak a teat ittam. Utána rá amikor már éreztem hogy folyik az orrom meg köhögök, na akkor kezdődött. Ez tartott 3-4 napig. Szóval az 5. nap után kezdett javulni. De olyan szinten nem éreztem az ízeket hogy kedvem se volt enni. Ittam a kávét és ilyen hülye ízét éreztem. Most is van még azért dehát ez az első napom hogy alig alig köhögtem meg az orrom se folyik már, de néha még eldugul. De ízeket már érzek pár napja.
2023. szept. 24. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!