Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Apranax 550 mg izomgyulladásra?

Apranax 550 mg izomgyulladásra?

Figyelt kérdés

Hónapok óta fáj a nyakam, amire komolyan mondom minden létező dolgot kiprobaltam, csak gyógyszer ne kelljen.

Gyógytorna, masszázs, otthon saját nyaktorna youtube videóra.

Fekete nadalyto, flector gél. Még gyógypárnát is vettem.

Sajnos minimálisan jobb lett, általában ha stresszelek akkor ide szokott menni.

Konkrétan a fejbiccentő izmom gyulladt a reumatológus szerint, ami azért rossz, mert a fül vonalában kisugarzik, és az egyensúlyra is hat

Doki 550 mg Apranaxot írt fel 2x1 (félbe törve) reggel és este

Azt mondta szedjem végig gyomorvedovel 5-7 napig, mert előtte ha abbahagyom akkor nem fogja kifejteni a gyulladáscsökkentő hatást.

Viszont utalok gyógyszert szedni, valahogy zsigerbol fakad. Azért vettem rá magam mert már elviselhetetlen.

Még a kamillás borogatason gondolkozom de azt csak gyógyszer nélkül.

Szedte valaki ezt a fajta gyógyszert bármire? Tudnátok írni tapasztalatot ?

Doki szerint hatni fog, csak szedjem, de én meg a mellekhatasaitol tartok

2023. szept. 22. 00:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Semmi mellékhatást nem tapasztaltam, de valóban több nap kell neki, mire elkezded érezni,hogy hat. Egy Spedifen gyorsabban hat és hatékonyabb számomra az azonnali fájdalomcsillapításban. Viszont egy tartós gyulladás esetén igenis jó az Apranax, mert kimondottan erre van, és elsődlegesen a gyulladásgátlás a célja.
2023. szept. 22. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!