Lemondanátok a találkozót ha nem érzitek jól magatokat?
Tegnap kezdődött; hogy elég rosszul voltam délután. Apró fejfájás, kisebb hányinger meg szörnyű erőtlenség, rossz közérzet. Majd elmúlt és estére azt hittem csak elfáradtam az utazás miatt. Ma ismét délután kezdődött. Ugyanazok a tünetek mint tegnap, illetve fázok is. Lázas még nem vagyok de nem kizárt hogy fel fog menni később.
A probléma az, hogy holnap lenne egy fontos találkozóm. Most vagyok végzős az egyetemen és a szakdolgozatomhoz mennék anyagért egy céghez. A találkozót még hét elején szerveztem le. Nagyon kellemetlenül érezném magam ha le kellene mondani így konkrétan előtte. Mivel holnap reggel mennék. Illetve eléggé sürgős is lenne, hogy elmenjek az anyagért + már minden úgy lett szervezve hogy holnap megyek és elég sok bonyodalommal járna ha át kellene tenni.
Ha nem leszek lázas valószínűleg elmegyek holnap, annak ellenére hogy több órás utazás vár rám, de maga az ott töltött idő szerintem nem lesz sok.
Ha viszont lázam lesz nem tudom mit csináljak?! Nem sok értelmét látom, hogy ott szenvedjek egész nap.
Sosem voltam még ilyen helyzetben.
Mennyire kellemetlen/ bunkóság aznap lemondani egy találkozót? Mit tennétek ilyen esetben?
Nyilván kellemetlen, de most ezzel nem tudsz mit kezdeni.
Én sokkal nagyobb problémának tartom és kifejezetten gyűlölöm is, ha valakinek a taknya-nyála egybefolyik, de azért jön dolgozni és ott szipog meg prüszköl mellettem... Inkább dolgozom helyette is, de nem akarok beteg lenni.
Felelőtlenség lenne a részedről, ha ilyen állapotban elmennél a fontos találkozódra körbefertőzni az embereket.
Kellemetlen, mert az, de ezzel sokmindent nem lehet kezdeni. NE menj el.
Az ilyet én is nagyon utálom, amikor betegen megy közösségbe valaki. Nem is mennék, viszont itt pont az a probléma, hogy most nem tudom ez mi. Hogy csak kimerültem a folyamatos éjszakázás miatt vagy tényleg egy betegség első jelei.
A józan paraszti eszem azt mondja ne menjek, mindenki érdekében jobb lenne. Viszont ha meg végül semmi bajom nem lesz holnap akkor feleslegesen csúsztattam át az egész programot egy másik időpontra.
Nagy eséllyel covidos vagy, ne terjeszd. Teszteld magad, amúgy jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!