Lillus1562 kérdése:
17 mm-es vesekő van a vesemedencémben. Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Ma elmentem ultrahangra, ahol vesekövet állapítottak meg. Holnap reggel megyek urológiára. Has-és hátfájdalmaim voltak.
Ki lehet ezt még hajtani gyógyszerrel vagy műtét/zúzásra kell számítani?
Be kell feküdnöm a kórházba?
Köszönöm előre is
2023. szept. 20. 17:45
2/6 Ypszilon1980 válasza:
Onnan ezt nem lehet kihajtani. A megoldás az a kettő kb. amit #1-es írt. De miért urológiára mész, miért nem nephrológiára?
3/6 A kérdező kommentje:
Lehet tudni mennyire fáj a zúzás vagy a műtét?
2023. szept. 20. 20:24
4/6 anonim válasza:
Nekem az első zúzàs nem fàjt. Nem robbant el. Màsodiknàl azt hittem odatojok. Èn inkàbb mennèk legközelebb műtètre. De ez vàltozó , kinek hogy. Annyi , hogy zúzàsnàl nem tudni előre , hogy hàny alkalom kell, szètmegy e. A műtètnèl van felèpülèsi idő. De ezt az orvos dönti majd el.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Azt szeretném még megkérdezni, hogy műtétnél 1 éjszakát bent is kell majd maradni a kórházban?
2023. szept. 20. 20:54
6/6 anonim válasza:
Igen. Ha minden rendben lesz, akkor màsnap kiengednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!