Esténként nyugtalan vagyok, valakivel volt ehhez hasonló?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Esténként nyugtalannak érzem magam valami miatt, hányinger jön rám, hasfájás olykor hasmenés is.
Volt valakivel hasonló??
2023. szept. 13. 21:06
1/5 anonim válasza:
Arra vagy kíváncsi, hogy van-e olyan, akivel történt hasonló, vagy megoldást keresel erre a problémára?
2/5 A kérdező kommentje:
Igazából is is, tanács is jól jönne :)
2023. szept. 13. 21:45
3/5 anonim válasza:
Igyál meg esténként egy csésze citromfűteát, de mindenképpen fordulj orvoshoz.
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt ilyen tûnetem, rajtam a B vitamin komplex (forte) segitet, kb 6 hònapig szedtem.
5/5 anonim válasza:
Szerintem az lehet veled ami velem volt. Egyszer rosszul lettél és ettől bepánikoltál es most minden este arra fókuszálsz, hogy jaj ne itt az este jön a hányinger stb. Magadnak vonzod be. Keress valamit ami eltereli a figyelmed. Nézz sorozatot vagy játssz a telefonodon ami lefárasztja a szemed és elalszol. Én utána ha esetleg felkeltem már semmi bajom nem volt. De aztán lehet, hogy teljesen más oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!