Nagyon magas tsh magas antiTPO, kinek mennyi idő alatt javitott a helyzeten a Letrox?
Azok tanácsát kérném első körben akik tapasztaltak a témában
Tsh: 96
AntiTPO : 730
Megnagyobbodott pajzsmirigy ami látható, nincs göböm, elvileg hashimotom van. Szerintetek mennyire esélyes hogy beáll rendesen minden? Letroxot szedek de már alig várom a kontrollt hogy javul e :(
Most nem azért, de nem k.va mindegy neked, hogy milyen dózisban szeded?
Ugyanaz, mint amit normál esetben a szervezeted termelne. Nem méreg meg ilyen baromságok. Annyit kell szedni, amennyi kell és kész.
Egyébként meg testúlytól függ, átlagban napi 1,5 ug/ttkg a dózis. Tehát ha átlag súlyú felnőtt vagy, mondjuk 80 kg, akkor nem lesz elég 75 ug.
Csak még annyi, hogy kicsit megzavart engem, hogy először azt írtad 125-öst szedsz, utána meg orvosod szerint lehet 75-ös kell, most akkor ezt nem értem hogy van, csökkenteni akarja vagy most akkor mennyit szedsz?
#1 válaszoló is jól írta, hogy a Letrox hatását befolyásolja sok minden, pl. mindig ügyelni kell rá, hogy reggel vedd be éhgyomorra és utána fél óráig sem inni, sem enni nem lehet.
6 hetes kontroll értékem:
TSH: 0.05 mikor megláttam azt hittem rosszul látok. Durva hogy a 96ból 0.05 lett bő másfél hónap alatt..kiváncsi leszek mit mond a doki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!