Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fülzúgás ellen van valami...

Fülzúgás ellen van valami megoldás?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, tegnap estétől zúg a fülem, és úgy érzem hogy megbolondulok. Ha az így fog maradni, mármint nem lehet vele mit kezdeni, én felakasztom magam.

2023. szept. 8. 13:03
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Csak kettot tehetsz. Nem fogod egyebkent felakasztani magad.

a, Gyakorizol tovabb hogy mit tegyel

b, haziorvos

Egy legyen on is milliomos kerdes lehetne. De lehet sokan az "a"-ra mennenek, ahogy latom.

2023. szept. 8. 13:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát hétfőn mindenképp elmegyek, csak edzés közben meghúztam a nyakam, az is fáj, most meg ez a fülzúgás, már elegem van.
2023. szept. 8. 13:34
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

lehet 1 het alatt elmulik, vagy mar ma estere, vagy holnap. nyugalom. Ezt egyebkent tinnitus-nak hivjak. sok ember szenved tole, valakinek ideiglenes valakinek vegleges de az serules okozta szokott lenni altalaban. Ideiglenes pl ha koncertre mesz fuldugo nelkul es a legelso sorban fogdosod a csajok popjat meg... azt is... mert hat melyik nem akarja/erzi az ilyet beallva a futol meg a sortol egyszerre.

na mindegy lenyeget erted nekem is volt, dobos voltam, rossz in-ear-t vettem (amit koncikon hasznalnak enekesek meg minden de az tobb 10 millios minoseg az nem akarmilyen), olcsot, nem hangszigetelt en meg hulye feltoltam a hangerot mikozben a chinese-t meg a cineket meg a snare-t hallottam meg a marha hangos zenet. Hallaskarosodasom lett de minimalis. Fulzugas ugy 2 napig volt vagy 3? seglukam emlekszik.

2023. szept. 8. 13:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Koncert vagy hasonló váltotta ki? Hangos hanghatás?

Szerintem mielőbb orr-fül-gégészet, ha már nincs rendelés, van regionális ügyeletes szakrendelés... Ha hanghatás váltotta ki, ne várd meg a hétfőt, illetve jobb ha elmondod orvosnak és az előzményeket is.

2023. szept. 8. 13:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát begyulladt a fülem, vettem fülcseppet, aztán most meghúztam a nyakamat merevlábas felhúzás közben, de nem az a fülem zúg, amelyik be volt gyulladva. Egyébként nem voltam mostanában koncerten. Azt olvastam, hogy nyak illetve állkapocs sérülés esetén is zúghat, remélem hogy nem amiatt van, de amúgy ettől a merevlábas felhúzástól mindig fájnak az ízületeim, viszont nem akarom abbahagyni, mert eddig ettől formálódott legjobban a fenekem.
2023. szept. 8. 14:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

menj el egy gyogy vagy sima masszazsra ha nem friss a serules, finoman egy szep holgy beolajozza a nyakad meg labadat, az tenyleg egy jo erzes egy finom noi kez ugy felmegy hogy majdnem ott csikizi a ... de hogy tudjak mennyi a hatar.. profik. De valamikor felteszik a nagy kerdest, volt mar velem, talan 200%-al jobban ellazultak az izmaim.

de gyogymasszazs vagy sportmasszor. Esetleg csak tanacsadasra. de ne valami keleti palyaudvarit, hanem nezz utana neten hogy milyen velemenyek meg minden

2023. szept. 8. 14:17
 7/10 Senior Séf ***** válasza:
35%
Az elmúlt századokban sokféle teória látott napvilágot. Mára kiderült, hogy az áteresztő bél szindrómának az egyik kísérőtünete.
2023. szept. 9. 18:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Vannak bélproblémáim, úgy néz ki el kell menjek egy alapos kivizsgálásra. Köszi 7-es.
2023. szept. 9. 18:27
 9/10 anonim ***** válasza:
80%

8

Csak tudd a 7 es kb minden problemahoz vagy copy-paste eli ezt a szoveget, vagy leirja ahogy kedve tartja, mar minimum 1 eve.

Minden egeszsegugyi problemara, fogszuvasodas, meghuzod a nyakad, fulcsenges, Irritabilis Bel Szindroma is (na ez aztan komplett komoly hogy erre mondja), skizofrenia es meg sorolhatnam.

Ful orr gegeszet jobb lenne. De halgass az atereszto belszindroma fanatikusra aki mar talan evek ota ezt nyomja mindenre.

2023. szept. 9. 18:43
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 ezt nem tudtam. Nekem ez az első kérdésem, eddig nem igazán nézegettem azt a rovatot. Így nem tudtam, hogy ő ilyen.
2023. szept. 9. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!