Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Torokfájással,lázzal kezdődött.Láz elmúlt, torokfájás megmaradt,viszont lett az új tünet,amit nem tudok hová tenni,sosem tapasztaltam ilyet.Olxan érzésem van,mintha tele lenne az orrom (tele is van),viszont kifujni nem tudom,megragadt egy helyen,kb orrom közepén vagy fentebb.Felfelé tudom,amit nem szeretnék,mert nagyobb bajom is lehet belőle,de egyszerűen beszélni nehéz már,annyira tele érzem.Ez mitől van?Bedugulva nincs,Nózit használok állandóan,de nem indul meg..2023. szept. 8. 07:59
1/1 anonim válasza:
Homlokuregben es orrmellekuregben lehet eldugulva. Nekem az olynth ha szokott segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!