Mitől lila a vizeletem?
Figyelt kérdés
Egész nap normális volt a vizeletem, de amikor hazaértem és elmentem WC-re, lila volt a pisim. Ennek mi az oka? Esetleg az, hogy az elmúlt néhány napban nem ettem meleg ételt? Csak szendvicset és croissant ettem. Vagy valami más áll a háttérben? Mit tegyek ez ellen?2023. szept. 7. 21:09
1/6 anonim válasza:
Lehet egy kis vért láttál benne, hólyaghurutod lehet
3/6 A kérdező kommentje:
#1 És ez nagyon nagy baj?
#2 Nem ettem
2023. szept. 7. 21:17
4/6 anonim válasza:
#2 Ajándékba kaptam céklát, így már egy hete céklát eszem nagy mennyiségben, mégsem lila a vizeletem.
5/6 anonim válasza:
Ha nem ettél céklát, akkor bakteriális fertőzésed van. Javaslom, hogy holnap reggel vigyél be vizeletet az orvosnak, ő tesztcsíkkal teszteli. Igyál sok folyadékot addig is, és ne halaszd a problémát, főleg hétvégére ne!
6/6 anonim válasza:
"#2 Ajándékba kaptam céklát, így már egy hete céklát eszem nagy mennyiségben, mégsem lila a vizeletem."
Ez egyéntől függő. régebben nekem sem volt ilyesmi. Most elég ha eszek negyed üveg befőttet és olyan mintha vért hugyoznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!