Ez lehet hererák?
A betegséged neve az általad leírtak alapján: karcinofóbia.
Ha elmész urológiára, és onnan elküldenek egy here-ultrahangos vizsgálatra, és nem fognak találni semmilyen eltérést, abban a pillanatban el fog múlni a fóbiád is.
Magánszakrendelésen. Az állami eü. ellátórendszerben nincs urológián diagnosztikai vizsgálat, ott csak beutalót adnak az UH-laborba a vizsgálat után, ami után még vissza kell menni az urológiára, mert oda küldik elektronikusan az UH vizsgálat eredményét.
Kizárt dolog. Már több mint egy évtizede nem végeznek röntgendiagnosztikai vizsgálatokat szakrendeléseken, csak kizárólag UH, MRI, CT, röntgen, stb. laborban végzik a megfelelő diagnosztikai szakvizsgákkal rendelkező orvosok és szakasszisztensek.
A szüleim mindketten orvosok, és szakrendelnek is a műtétek és sok más mellett.
Bocsánatot kérek, hogy idén márciusban és múlt évben is (többször) az urológiai szakrendelésen az urológus végzett nálam here-ultrahangot, amelynek az eredményét az ambuláns lapra is ráírta.
A végén még úgy leszek feltűntetve mint aki másokat akar félreinformálni azért, mert leírtam: az állami urológiai szakrendelésen az urológus here ultrahangos vizsgálatot végzett nálam.
Nálam hólyag-ultrahangot is végzett az urológus többször is, állami rendelőben.
Lehet hogy "nem minden állami urológiai szakrendelésen" van ilyen, de ahol én voltam, van ilyen, a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!