Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez lehet hererák?

Ez lehet hererák?

Figyelt kérdés
Nagyjából karácsony környékén vettem észre hogy a bal herém alatt jobban érzem az ondóvezetékemet, és olyan mintha a vége felé egyre vastagabb lenne. Ha megnyomom nagyon minimális fájdalmat érzek, de inkább nem is nevezném fájdalomnak, nem nagyon nőtt, és azon kívül nincs is más tünetem. Ja és ez a "valami" nem kapcsolódik a golyómhoz, csak alatta van. Nyirokcsomóim nincsenek megdagadva, kivéve az egyik mellemnél egy kicsit de az inkább a kamaszkor miatt van szerintem.

2023. szept. 4. 15:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A betegséged neve az általad leírtak alapján: karcinofóbia.

Ha elmész urológiára, és onnan elküldenek egy here-ultrahangos vizsgálatra, és nem fognak találni semmilyen eltérést, abban a pillanatban el fog múlni a fóbiád is.

2023. szept. 8. 07:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Urológus tud helyben here uh vizsgálatot csinálni.
2023. szept. 8. 08:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Magánszakrendelésen. Az állami eü. ellátórendszerben nincs urológián diagnosztikai vizsgálat, ott csak beutalót adnak az UH-laborba a vizsgálat után, ami után még vissza kell menni az urológiára, mert oda küldik elektronikusan az UH vizsgálat eredményét.

2023. szept. 8. 10:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem állami szakrendelésen az urológus csinálta a here uh-t, herével kapcsolatos panaszaim voltak.
2023. szept. 8. 11:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Kizárt dolog. Már több mint egy évtizede nem végeznek röntgendiagnosztikai vizsgálatokat szakrendeléseken, csak kizárólag UH, MRI, CT, röntgen, stb. laborban végzik a megfelelő diagnosztikai szakvizsgákkal rendelkező orvosok és szakasszisztensek.

A szüleim mindketten orvosok, és szakrendelnek is a műtétek és sok más mellett.

2023. szept. 8. 11:59
 16/17 anonim ***** válasza:

Bocsánatot kérek, hogy idén márciusban és múlt évben is (többször) az urológiai szakrendelésen az urológus végzett nálam here-ultrahangot, amelynek az eredményét az ambuláns lapra is ráírta.

A végén még úgy leszek feltűntetve mint aki másokat akar félreinformálni azért, mert leírtam: az állami urológiai szakrendelésen az urológus here ultrahangos vizsgálatot végzett nálam.

2023. szept. 8. 12:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Nálam hólyag-ultrahangot is végzett az urológus többször is, állami rendelőben.

Lehet hogy "nem minden állami urológiai szakrendelésen" van ilyen, de ahol én voltam, van ilyen, a mai napig.

2023. szept. 8. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!