Mitől lehet ez?
Sziasztok!
Nem tudom mitől van ez de kezdek egyre jobban kétségbe esni... Augusztusban volt 3 nap amikor nagyon durva hányingerem volt. Nem hánytam, de egy teljes estét végigszenvedtem, minden pillanatban készültem rá, hogy rohannom kell a mosdóba.. Az elmúlt, de azóta csütörtökön megint visszatért... Nem ilyen súlyosan, de émelyegtem. Aztán péntek délutánra rosszabb lett, 3 hasmenés is kísérte. Illetve nagyon fájt a gyomrom. Azóta diétázok(csak krumplit ettem, meg húslevest) , de még mindig hányingerem van 0-24-ben. Nem durva, de émelygek, főleg evés után. Felmerült az, hogy laktóz érzékeny lehetek, lehet attól? Nem tudom mitől van, de teljesen megkeseríti az életemet, főleg, hogy emetofóbiás vagyok. Enni alig tudok, mert evés után nagyon erős hányinger és hasfájás jelentkezik, de evés nélkül meg nagyon gyengének érzem magam.. Bármi ötlet, hogy mitől lehet?
Ja és olyanokat, hogy terhes vagy stb ne írjátok, mert 16 éves vagyok. Illetve nem hiszem, hogy stressztől van, mert semmi stresszes nem volt az elmúlt napokban, a sulit kifejezetten vártam.
A válaszaitokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!