a zajfóbia az egyik legelviselhetetlenebb autista tünetem. nem ott ahol eleve zaj van, - belváros, metro, fesztivál... - mert oda egyáltalán nem megyek. hanem olyan helyen ahol elvileg csendnek kéne lennie. lakás, ház, kert, természet. hogyan oldjátok meg ha egy csendes helyen elkezd dübörögni a zenével valaki, vagy 10 óvódás fogócskázik, vagy emberek ordítva veszekednek.... bármi... technikátok van rá, vagy fülvédőtök? füldugót használok, az oké, de nem tesz süketté csak tompít.
ez például jó, igen mehet alá füldugó is, lehet kapni munkavédelmit is én azzal kezdtem az is jó volt.
2023. szept. 19. 17:03
7/9 A kérdező kommentje:
Ja értem!!!!! A fultok azt gyakorlatilag egy fejhallgató. Én azt hittem valami új találmány ami a fülbe helyezhető. Nappalra kivitelezhető de éjszaka rengeteget forgolódom. Köszönöm a linket legalább most már ezt is megismertem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!