Valakinek már volt ilyen "neurológiai"? Bővebben lent!
Elég hosszú sztori de megpróbálom rövidre fogni.
31 vagyok, 10 éves korom óta erős migrén aurás. Ugrunk egy nagyot, 26 éves koromba elvitt a mentő olyan rosszul lettem nem láttam stb, akinek volt aurája tudja milyen. Napi szinten több rohamom volt, csináltak vérvételt, kontrasztanyagos MR-t, semmit sem találtak. 1 év múlva elmentem magán MR-re, magán neurologushoz, sokat ő sem tudott tenni. Adott egy bétablokkolót amitől ritkább lett a roham. Viszont most Márciusban elkezdődött elölről. Rosszul lettem, több roham naponta, beszédzavar, szédülés, látás zavar. Elmentem vérvételre, vizeletvetelre, kardiologiara, szivultrahangra, 24 oras vernyomasmeresre, koponya MR-re, szemészetre, neurologushoz de megint semmi újat nem találtak. Viszont lassan 1 hónapja rosszabb lett a dolog, jönnek a rohamok, rádásként ami új zúg a bal fülem , hangerzékeny, 2-3 napig csinalja aztan 2 nap szunet,kezdi elölről .1 hónapja csak fekszem kb, munkát ott kellett hagyjam, már nem tudok kihez fordulni.
Vérnyomásom minden nap többször mérem, teljesen normális.
Fülzúgás, füldugulás, hangérzékenység, erős szédülés, ájulásérzés. Ezek az új tünetek a régiek mellé.
Migrénaura, fejfájás, szédülés, tompaság, látászavar, ezek a régi tünetek.
Kihez tudok fordulni? 3 különböző neurológián voltam, 3 MR készült, stb.
El vagyok keseredve, csak szenvedek. Valaki tud ajánlani valamit/valakit?
Köszönöm, jó egészséget!
Vydura nevű gyógyszer alkalmas lehet, viszont venykoteles és nagyon drága, és folyamatosan kell adni, de szerintem Nálad működne. Kérdezz utána egy neurológusnal
Privátban tudok ajánlani is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!