Meddig kötözzem?
Figyelt kérdés
Volt egy tályogom bal farpofámon, felnyitották, egy hétig jártam tamponálásra, kötözésre.
Utána már itthon költöztem.
Viszont ennek már 3 hónapja.
A seb összefort de még mindig ott a vágás és nem úgy néz ki mint egy seb, nem száraz, mint pl ha elvágod a kezed és utána száraz seb lesz rajta hanem olyan mint egy beforrt vágás, érdekes.
Még mindig kötözöm mindennap, kivéve éjszaka.
Szükséges még kötözni?
Akinek volt már esetleg ilyen, szívesen várom a válaszát, neki, hogy volt, meddig kötözte stb.
Kb 2 centis a vágás amúgy.
2023. aug. 24. 22:13
1/6 A kérdező kommentje:
3 hete * nem 3 hónapja.. :D
2023. aug. 24. 22:13
2/6 anonim 

válasza:

Ha beforrt, akkor nem kell kötözni.
Menj vissza kontrollra.
3/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm.
Kamillás ülőfürdő tényleg jó lehet rá? Hogy szépen gyógyuljon.
2023. aug. 24. 22:27
5/6 anonim 

válasza:

Ha teljesen be van forrva a seb, akkor nem kell màr kötözgetned, inkàbb csak egy jò sebkenöcs kellene.
6/6 A kérdező kommentje:
4/5
Ügyesen
Gézdarab rá két csík ragtapasz két oldalára plusz pár csepp betadine és oda rakom
2023. aug. 25. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!